Suomen parhaat hotellit

Matkustamisen yhteydessä on tärkeää, että majoittuminen on sujuvaa ja paikkaan voi luottaa. On ikävää, jos loma alkaa sillä, että kuluja tulee enemmän tai varasuunnitelmia ei ole tarpeeksi. Myös kotimaan matkoilla tämä on tärkeä asia, vaikka moni voisi luulla, että Suomessa tätä ei kannata sen enempää ajatella.

Viihtyvyys voi kärsiä monista erilaisista asioista ja siksi netistä löytyvät arvostelut auttavat ongelman kanssa. Jotta sinulle säästyisi aikaa, kokosimme tähän listan hotelleista, jotka ovat Suomen parhaat! Seuraavan kerran, kun suunnittelet matkaa ja hotellia, kannattaa suosia seuraavia.

Arctic Light Hotel

Rovaniemellä sijaitseva Arctic Light Hotel on varmasti näkemisen arvoinen paikka. Hotelli sijaitsee aivan Rovaniemen keskustassa ja hurmaa vieraansa varmasti erinomaisella asiakaspalvelulla. Hotellin ravintolaa on kehuttu monissa paikoissa ja siksi siellä varmasti viihtyy useampanakin lomana. Hotellin teemana on Lappi ja suomalaisuus näkyy jokaisessa mahdollisessa kohdassa. Luonto ja valoilmiöt yhdistettynä moderniin sisustukseen, sekä tyylikkäisiin elementteihin tuo varmasti jokaiselle vieraalle mukavan kokemuksen. Sen hinta-laatusuhde on menestynyt jopa erilaisissa kilpailuissa, kun kaikkia Suomen hotelleja on arvosteltu. Lapissa jokainen löytää varmasti lomamatkalle tehtävää, joten majoitus on kätevää hoitaa tässä kauniissa hotellissa.

Hotel F6

Hotel F6 on Helsingissä, tarkemmin Esplanadilla, sijaitseva hotelli. Kuten edellisessä hotellissa, tämänkin paikan teema on vahvasti suomalainen ja se näkyy niin sisustuksessa, kuin ruuassa, sekä tunnelmassa. Hotellissa on 66 huonetta ja aamupalalla vieraat voivat odottaa lähiruokaa, joka on luomua. Tiloissa on myös oma baari, joka on nimetty hotellikoiran mukaan, eli Runari. Hotellin baari on tunnettu aidoista mauista ja cocktaileja löytyy hieman erikoisenpaankin makuun. Listalta löytyy esimerkiksi punaista kaalia, kurkumaa, sekä matchaa. Jos matkaan Helsinkiin tai etsin sopivaa paikkaa tutustua uusiin juomiin, kannattaa pitää tätä hotellia yhtenä hyvänä vaihtoehtona.

Hospitz

Perhehotelli Hospitz sijaitsee Savonlinnassa, Saimaan rannalla, ja hurmaa varmasti kaiken ikäiset vieraat. Hotellin rakennus on valmistunut vuonna 1993 ja sieltä löytää 21 erilaista, sekä hyvin yksilöllisesti toteutettua huonetta. Tämän lisäksi on mahdollista varata erilaisia tiloja juhlaan tai kokouksille. Puutarhaterassi on yksi asia, joka saa vieraat viihtymään lomallaan. Saimaan kauniita maisemia voi ihailla omasta hotellihuoneesta. Olavinlinna sijaitsee aivan hotellin läheisyydessä, joten oopperajuhlan aikaan ravintola tarjoilee erinomaista juhlapäivällistä, sekä yöbuffettia. Jos suunnittelet koko perheen reissua Saimaalle, kannattaa tarkistaa tämän hotellin huoneet.

Pariisin Ville

Pariisin Ville on Porvoossa sijaitseva hotelli, jossa yksilöllisesti sisustetut huoneet. Huoneissa on erilliset makuuhuoneet ja olohuone, sekä osassa oma sauna. Porvoon vanhassakaupungissa on varmasti tarpeeksi tunnelmaa monen vieraan mieleen ja viihtyvyyttä lisää vielä hotellin erittäin kätevä sijainti. Kattava buffetaamiainen sisältää paljon lähellä tuotettuja ruokia. Hotellilla on oma kesäravintola, joka sijaitsee vain 50 metrin päässä ja tarjoilee perinteisiä suomalaisia ruokia. Joen rannassa olevalla ravintolalla voi viettää aikaa, vaikka viinilasillisen kanssa.

Fabian

Fabian on Helsingissä sijaitseva hotelli, joka sopii mainiosta vaikka pieneen irtiottoon arjesta. Helsingin keskustassa voisi kuvitella olevan meluisaa, mutta tämän hotellin sijainti antaa myös tilaisuuden rentoutua. Kaikki palvelut, sekä Helsingin nähtävyydet ovat lähellä, eikä matkalla varmasti tule tylsää tai puutetta tekemisestä. Hotellilla on 58 huonetta ja ne on jaettu kolmeen ryhmään, jotka ovat Comfort, Style ja Lux. Omatoimiseen matkailuun hotelli Fabian on loistava, aamiainen ja erinomainen henkilökunta tietysti tekevät vierailusta vieläkin paremman. Mukavana lisäyksenä, hotelli Fabianiin voi ottaa oman lemmikin mukaan! Lemmikkipaketti sisältää kaikkea tarpeellista, kuten pyyhkeen, ruokakupin, herkkupaloja, sekä muutamia vinkkejä, missä käydä koiran kanssa.